• Netwerkkaart

  Zoek hier uw door DogVision gecertificeerde gedragstherapeut.   ...

  Lees meer
 • Werken in de hondenbranche

  DogVision wordt met enige regelmaat benaderd door werkgevers die een vacature hebben met de vraag...

  Lees meer

Werken in de hondenbranche

DogVision wordt met enige regelmaat benaderd door werkgevers die een vacature hebben met de vraag of wij iemand kunnen adviseren. Om vraag en aanbod van banen in de hondenbranche bij elkaar te brengen stelt DogVision een deel van haar website beschikbaar.Vacature werkgever

(klik op vacature voor mee info)

 • Kynologisch Instructeur (Ede/Veenendaal)

  Wie zijn wij?
  Hondenschool Hondleiding geeft lessen op een creatieve en positieve manier. Cursisten leren om gewenst gedrag te belonen en ongewenst gedrag te doorbreken of te voorkomen. Er wordt niet gebruik gemaakt van fysieke en verbale correcties. In de lessen wordt er naast gehoorzaamheid ook aandacht besteed aan behendigheid en hersenwerk.

  Wat ga je doen?
  In het begin wordt je wegwijs gemaakt met de werkwijze van hondenschool Hondleiding en loop je een periode mee met een aantal lessen. Uiteindelijk zul je zelfstandig lessen geven in de avond doordeweeks en/of op de zaterdagochtend of middag. Dit gaat om minimaal twee lessen per week.

  Wie ben je?
  – Je hebt een afgeronde opleiding tot Kynologisch Instructeur
  – Je hebt praktijkervaring
  – Je kunt goed omgaan met mensen en honden
  – Je hebt kennis van rassen en gedrag
  – Je bent proactief, enthousiast en communicatief
  – Je hebt affiniteit met de manier van lesgeven van Hondleiding

  Wat bieden wij jou?
  – Betaling per lesuur
  – Mogelijkheid om eigen ideeën te verwerken in de lessen
  – Kans om jezelf verder te ontwikkelen
  – Mogelijkheid om workshops te geven

  Enthousiast?
  Stuur je motivatiebrief en cv naar info@hondleiding.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Tom Rosens op 06-14456209. Meer informatie op www.hondleiding.nl

   
 • Instructeur (aspirant – assistent) HSV Leidsche Rijn (vrijwilligersfunctie)  Hondensportvereniging Leidsche Rijn (kortweg HSV Leidsche Rijn) biedt praktijkgerichte cursussen voor puppy’s en volwassen honden die gericht zijn op de opvoeding van honden. De cursussen zijn gebaseerd op de richtlijnen van de Gedrag en Gehoorzaamheidstraining of zoals het tegenwoordig wordt genoemd: obedience, zoals deze bij de Raad van Beheer is beschreven.

  Onze cursussen worden gegeven door zeer gemotiveerde en goed opgeleide instructeurs. Vanwege de toenemende vraag naar cursussen en ter ondersteuning van ons team zijn wij op zoek naar enthousiaste (aspirant-) instructeurs en assistent-instructeurs.

  Doelstelling van de vereniging:
  Wij streven ernaar om kwalitatief hoogwaardige cursussen te geven om zodoende een positieve bijdrage te leveren aan het hondenbeeld in onze maatschappij. Door een laagdrempelige kostenstructuur proberen wij voor iedereen toegankelijk te zijn. Deze laagdrempelige kostenstructuur komt mede doordat onze vereniging enkel uit vrijwilligers bestaat.

  Op dit moment werken er 4 instructeurs en 1 assistent instructeur. De lessen worden gegeven op zondagochtend tussen 9.00 – 12.30 uur op één van de voetbalvelden in Sportpark ‘De Vryheit’ aan de Componistenlaan 1 in Vleuten, al waar we ook een eigen kantine hebben. We trainen door weer en wind (alleen wanneer het onweert gaan we van het veld af). We streven ernaar om met 2 trainers voor de groep te staan, zodat we al onze cursisten voldoende aandacht kunnen geven en we kennis kunnen delen. Onze groepen bestaan dan ook uit niet meer dan 10 cursisten.

  Onze trainingsseizoenen lopen van september t/m december en van januari t/m mei. In de zomer geven we een korte zomer pup-cursus. Hier zijn niet alle trainers bij aanwezig.

  Het profiel:
  • Wij zoeken vrijwilligers: vrijwillig doch niet vrijblijvend
  • Bij voorkeur met een opleiding tot kynologisch instructeur en/of vrijwilligers die hiervoor een opleiding volgen bij O&O of Dogvision (of andere instructeursopleidingen); Indien je geen opleiding tot instructeur volgt dan kun je in aanmerking komen voor de functie van assistent-instructeur. Hiervoor is het wel van belang dat je kennis hebt van honden en hondengedrag en dat je ervaring hebt met het volgen van hondentraining met een (eigen) hond op het gebied van gehoorzaamheid
  • Je dient te beschikken over sociale vaardigheden (respectvol omgaan met mensen)
  • Je vindt het geen probleem om te spreken voor een groep mensen
  • Je hebt interesse in hondentraining op het gebied van gehoorzaamheid/obedience
  • Je bent bereid om meer te leren over honden en het lesgeven
  • Je bent beschikbaar op de zondagochtend gedurende alle trainingsdagen en een enkele avond voor trainersvergaderingen


   Wij bieden:
    
  • Gezellige collega-instructeurs en dankbare cursisten
  • De ruimte om je passie voor honden over te brengen op anderen
  • De mogelijkheid om lekker actief buiten bezig te zijn
  • De kans om door te groeien tot kynologisch instructeur, indien je een opleiding tot kynologisch instructeur volgt
  • Een plek om veel kennis en ervaring op te doen met honden en de gelegenheid om de vaardigheden van instructeur aan te leren

   

  Tevens mag je gratis met je eigen hond bij ons gehoorzaamheidstraining volgen

  Ben je geïnteresseerd? We nodigen je van harte uit om een paar lessen mee te draaien!

  Neem contact op met Nancy Anthony via hsvleidscherijn@gmail.com of telefonisch: 06-24999910. Wij hopen je binnenkort te mogen ontmoeten!

  Je kunt meer informatie vinden op onze website www.hsvleidscherijn.nl en op onze facebookpagina: www.facebook.com/hsvleidscherijn   

   

 • Instructeur(s)

  The Dog Company groeit en daarom zijn wij op zoek naar mensen om ons team te versterken.
  We zoeken open, spontane maar vooral kundige instructeurs die graag voor een groep staan en niet te bang zijn om mee te denken. Vooral de baas en de hond staat centraal bij ons. Jouw manier van lesgeven moet absoluut bij deze visie passen, naast praktijklessen geven we namelijk ook theorielessen.

  Traject
  Afhankelijk van je opleiding(en) en je kennis draai een periode mee. Op deze manier krijg je een kijkje in onze keuken en hoe we te werk gaan. We hebben veel cursussen volledig ingericht maar we staan open voor input en een frisse kijk op onze methodes. Na de inwerkperiode ga je zelfstandig les geven aan groepen van maximaal 6 combinaties. We zoeken instructeurs voor de Puppy- en Beginnerscursus maar ook voor de sporten zijn we op zoek. Heb jij kennis van een sport die we nog niet geven ook dan ben je zeker welkom. Tijden en dagen zijn in overleg. Tevens zijn er mogelijkheden om nieuwe takken op te starten of zelfs online les te geven.

  Verwachtingen
  ? Actief persoon die de klant centraal stelt
  ? Kennis van rassen, gedrag en leerprocessen
  ? Communicatief vaardig
  ? Creatief
  ? Denkt graag mee
  ? Afgeronde afleiding tot kynologisch instructeur is een pré, maar geen vereiste (in dat geval wel de intentie om deze te volgen)
  ? Kennis van sporten die we nu niet aanbieden is ook zeker een pré

  Ons aanbod
  ? Honden en baasjes staan centraal maar ook jij moet je prettig voelen
  ? Je wordt betaald per uur dat je les geeft
  ? Nog meer voordelen (af te spreken)
  ? Er is ruimte voor eigen inbreng
  ? Werktijden en uren in overleg

  Als jij interesse hebt in deze functie willen we je vragen om enkel contact op te nemen via kathleen@thedogcompany.nl. Stuur je C.V. en je motivatie naar Kathleen den Dekker op. Je krijgt altijd reactie van ons.


   

   

 • Instructeur gedrag en gehoorzaamheid (vrijwilligersfunctie)

  KC Kennemerland te Heemstede is op zoek naar gekwalificeerde instructeurs om het team te versterken vanwege het grote aanbod van cursisten op alle niveaus.
  Een afgesloten opleiding met examen bij een geaccrediteerd opleidingsinstituut zoals o.a. O&O, Dogvision of Martin Gaus, is een vereiste.
  Bij voorkeur met praktijkervaring.

  Daarnaast is een benoeming als Kynologisch Instructeur bij Raad van Beheer gewenst, welke bestaat uit een periode van 3 jaar.
  Als instructeur bij KC Kennemerland ontvang je een vergoeding, jas en shirt. Tevens kun je gratis deelnemen aan 1 cursus per blok; er zijn jaarlijks 3 blokken.
  Kosten benoeming en herbenoeming bij Raad van Beheer wordt vergoed, alsmede per jaar een gedeelte aan onkosten betreffende nascholing.

  Wij vragen vanwege activiteiten en evenementen inzetbaarheid van de instructeurs.
  Ook verwachten wij dat een aangenomen instructeur in ieder geval 3 jaar als Kynologisch Instructeur les blijft geven, bestaande uit 2 uur les per week gedurende 3 blokken per jaar, door het tekenen van een overeenkomst.
  Startdatum in overleg.

  Naam contactpersoon: Joke Mak
  Telefoonnummer: 06-53424640
  E-mail: instructie@kckennemerland.nl


   

   

 • Kynologisch instructeur (m/v)

  Hoi! Wij zoeken jou: een leuke, vlotte kynologisch instructeur die zin heeft om les te geven en niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Kortom: een kleine pitbull. Wij geven les op de bekende positieve manier en altijd met een knipoog, er mag gelachen worden. We zijn praktijkgericht en steken vooral in op het voorkomen van probleemgedrag. Een rode draad in de lessen is de verbinding tussen baas en hond, en het vertrouwen en zelfvertrouwen voor zowel baas en hond. Een goede basisgehoorzaamheid vinden we goed genoeg. Net zo belangrijk vinden we namelijk het welzijn van de hond en dat de eigenaar daar oog voor krijgt.
  Voor uitbreiding van onze hondenschool zijn wij op zoek naar een kynologisch instructeur die ons team van pitbulls wil komen versterken. Het gaat om 2 tot 4 uur in het weekend op zaterdag en/of zondag (nog nader te bepalen).

  Wat ga je doen?

  Eerst draai je een periode mee met één van onze instructeurs. Zo krijg je een kijkje in onze keuken. Wij werken met lesplannen, maar plannen zijn er om van afgeweken te worden ;-). We werken heel klantgericht. Daarom reiken we eigenaren zoveel mogelijk een werkbare oplossing aan. Na de inwerkperiode ga jij zelfstandig lesgeven aan groepen van maximaal 8 combinaties. Het gaat dan om groepen uit een pup-, puber of basiscursus.Er is voldoende ruimte voor eigen inbreng na overleg met het team.

  Wat verwachten wij van jou?

  • Afgeronde opleiding tot kynologisch instructeur (O&O, Dogvision, Annorlunda)
  • Praktijkervaring
  • Je kunt goed omgaan met hond én mens
  • Kennis van rassen, hondengedrag en leerprocessen bij honden
  • Je bent proactief en communicatief
  • Je bent graag creatief bezig (en dan bedoelen wij niet met kurk ;-))
  • Enthousiasme en humor ?
  • Je moet je goed voelen bij onze manier van lesgeven

  Wat bieden we jou?

  • een enthousiast & gezellig team van professionals
  • een professionele hondenschool die sinds ong. 20 jaar actief is in Den Bosch e.o.
  • Je wordt betaald per uur dat je les geeft
  • Er is ruimte voor eigen inbreng
  • Een kans om je verder te ontwikkelen binnen hondenland
  Ben jij super enthousiast geworden? En wil jij deel uit maken van ons team met humor en doorzettingsvermogen? Stuur dan jouw motivatie voorzien van CV en foto naar info@de-lijn.com. Wellicht spreken wij elkaar dan snel!
  Je wilt natuurlijk ook graag weten met wie jij in zee gaat. Kijk dan eens op www.de-lijn.com of bel naar 073-6124405 of 06-53866673.

  We ontmoeten jou graag!
   

   

 • Trainer Signaalhonden (m/v) (vrijwiligersfunctie)

  Stichting Signaalhond Nederland (SSN), geaccrediteerd door Assistance Dogs Europe (ADEu), is een vrijwilligersorganisatie, die ten doel heeft mensen met een auditieve beperking te helpen bij het zelf opleiden van hun hond tot signaalhond.
  Omdat de stichting een landelijke dekking wil waarborgen, wordt gezocht naar meer Trainers Signaalhonden (m/v)

  Het profiel
  Elke trainer is verantwoordelijk voor de begeleiding van mensen met een auditieve beperking in het opleiden van hun hond tot signaalhond (zgn. koppel).
  Naast de aantoonbare affiniteit met honden heeft de trainer ook veel gevoel en begrip voor de mens achter de hondeneigenaar. Elke trainer beschikt over een goed analytisch vermogen, kennis van hondengedrag en ervaring in het trainen van meerdere typen honden. Ervaring in lesgeven aan hondeneigenaren en sociaal invoelingsvermogen tav. de cliënten is daarbij eveneens onontbeerlijk.

  Interne opleiding
  De stichting biedt kandidaat trainers een interne opleiding aan. Omdat deze opleiding vanaf de start wordt toegespitst op het aanleren van de diverse signaleringen, zijn de bovenvermelde profielvereisten van groot belang.
  Na de interne opleiding doet de trainer-in- opleiding praktijkervaring op onder begeleiding van een ervaren trainer. Bij gebleken geschiktheid is de nieuwe trainer daarna zelfstandig in staat auditief beperkten en hun honden (koppels) zodanig te coachen en begeleiden dat zij met een gerede kans op succes deel kunnen nemen aan het examen.

  SSN biedt
  Een unieke functie in een organisatie met zeer betrokken mensen, die staan voor hun taak.
  De stichting is een volledige vrijwilligersorganisatie zonder eigen reguliere inkomsten en afhankelijk van donaties, giften, e.d.. De trainers ontvangen een vergoeding voor trainingstijd en reizen. Hoeveel koppels de trainer kan begeleiden is voor een belangrijk deel afhankelijk van de tijd die hij/zij voor SSN beschikbaar kan stellen.
  Vindt u de functie een leuke uitdaging, dan nodigt SSN u graag uit om uw sollicitatiebrief met CV te sturen naar info@stichtingsignaalhond.nl onder vermelding van Sollicitatie trainer.

   

 • Kynologisch Instructeurs   (Valkenswaard)

  Hondenvereniging de "Verenigde Valkenswaardse Hondenliefhebbers" uit Valkenswaard is op zoek naar Kynologisch Instructeurs voor uitbreiding van haar team. Wij zoeken enthousiaste instructeurs die in een team kunnen werken, sociaal vaardig zijn en die net zoveel van mensen als van honden houden. Ben jij opgeleid tot kynologisch instructeur en vind jij het leuk om hondeneigenaren op een positieve manier te begeleiden bij het opvoeden van hun hond, dan zijn wij op zoek naar jou! Je gaat op vrijwillige basis 2-5 uur lesgeven zondagmorgen en-of donderdagavond in een leuk team!

  Hebben we je interesse gewekt? Neem dan contact op met: Judith Vermeulen Tel: (06) 46 44 52 32
  Email: kwaliteitscommissie@vvh-info.nl
  Website: www.vvh-info.nl
   
 • Kynologisch Instructeur  (Toldijk)

  Hondenschool Consequent uit Toldijk (Gld.) is opzoek naar een (gediplomeerd) kynologisch instructeur.
  Ben jij enthousiast, sociaal zeer vaardig, flexibel, een teamplayer, creatief en houdt je net zo veel van mensen als van honden? Ben je opgeleid om mensen vanuit ‘de positieve methode’ te begeleiden bij het opvoeden van hun hond? Dan ben jij degene die we zoeken!
  We zoeken iemand die tussen de 3 en 8 uur per week les wil geven. Uiteraard ontvang je een vergoeding voor de gegeven lessen.
  Voor meer info neem contact op met:
  Jolyn Holtvluwer
  Tel: 06-10762337
  Mail: info@hondenschoolconsequent.nl
  Web: www.hondenschoolconsequent.nl
   

   

 • Kynologisch Instructeur  (Ede/Bennekom)

  Wij zijn op zoek na een parttime Kynologisch instructeur voor ons jong en dynamisch bedrijf die ons team komt versterken. Wij geven diverse cursussen voor hond en baas, privé lessen en honden sporten zoals Dog Bootcamp en hoopers.

  Functie eisen

  Als geschikte kandidaat heb/ben jij:
  - Opleiding tot kynologisch instructeur
  - Praktijk ervaring
  - Affiniteit in rassenkennis en gedrag
  - Betrokkenheid/verantwoordelijkheid/flexibel
  - Klantgericht
  - samenwerken in teamverband
  - Pro-actief
  - Bereid en kundig om een leuke en leerzame les neer te zetten
   

  Wanneer u zelfstandig les kan geven zal er een vergoeding tegenover staan. Wij verzorgen bedrijfskleding, bedrijfsuitjes, leuke werksfeer en uitbereidingsmogelijkheden voor in de toekomst.
  Interesse of vragen?
  Herken je jezelf in dit profiel? Reageer dan middel van een email te sturen naar Info@hondenschoolbebrave.nl met een uitleg waarom we u nodig hebben en een cv.
  Voor informatie over deze functie kan u contact opnemen met Michelle van Veldhuizen, 06 4884 3079.
  Wil je meer weten over onze Hondenschool, kijk dan op www.hondenschoolbebrave.nl.

   

 • Instructeur geleidehonden (KNGF)

  Bij KNGF Geleidehonden staan mens en dier centraal. Het opleidingscentrum leidt honden op voor mensen met een visuele beperking en lichamelijke functiebeperking, kinderen met autisme en oud-geüniformeerden met PTSS. Deze ‘honden met een missie’ bieden hun baas onafhankelijkheid, mobiliteit en onvoorwaardelijke vriendschap. De afdeling Training en Cliëntenzorg is op zoek naar nieuwe instroom voor de interne opleiding tot instructeur geleidehonden.

  Instructeur geleidehonden

  Als instructeur bent u verantwoordelijk voor de opleiding van blindengeleidehonden en de instructie en begeleiding van visueel gehandicapte cliënten in het werken met hun geleidehond. U heeft circa vijf honden onder uw hoede, die u dagelijks traint tot professionele geleidehonden en uiteindelijk in zo’n zeven maanden aflevert.

  Eerst een intensieve interne opleiding
  Om een gekwalificeerd instructeur te worden, leiden wij u gedurende drie jaar intern op. Bij de start is gevorderde kennis van hondengedrag en ervaring in het trainen van honden en hondeneigenaren van belang, omdat u in de opleiding al direct in de praktijk bezig bent. U begint uw opleiding als trainer in opleiding, wordt vervolgens trainer en groeit uit tot instructeur. Daar waar u als trainer in opleiding nog “aan de hand wordt genomen”, wordt van een instructeur juist veel zelfstandigheid en initiatief gevraagd. In de eindfase coacht en begeleidt u visueel beperkten, om hen te leren samenwerken met hun geleidehond.

  Uw profiel: hoge eisen
  Aan instructeurs stellen wij hoge eisen op diverse gebieden. Naast “honden-mens” bent u vooral ook een “mensen-mens”. Uw kandidatuur voor geleidehondeninstructeur komt voort uit een bewuste keuze voor het vak. U beschikt over een goed analytisch vermogen (HBO werk- en denkniveau, waarbij wij minimaal een diploma MBO 4 vragen) en u heeft kennis van hondengedrag en ervaring in het trainen van meerdere typen honden. Ervaring met lesgeven aan hondenbezitters is een duidelijke pré. U bent goed in het analyseren van (honden)gedrag, u ziet nuances en bent bij uitstek in staat om ontwikkeling van gedrag doelgericht te sturen. U bent emotioneel weerbaar en een collega op wie wij kunnen bouwen. U heeft een stevige werkinstelling, geen 9-tot-5-mentaliteit en bent fulltime beschikbaar. Dagelijks vroeg beginnen en vele kilometers lopen zijn voor u geen probleem. U beschikt over een uitstekende lichamelijke conditie, bent in bezit van een rijbewijs B en woont op redelijke reisafstand van Amstelveen of bent in de gelegenheid daar naar toe te verhuizen.

  Wij bieden: unieke functie
  Wij bieden een unieke functie in een organisatie met zeer betrokken mensen, die staan voor hun taak. Uw startsalaris als trainer in opleiding is € 1.900,- en loopt als instructeur uit tot maximaal € 3.100,- bruto per maand.

  Met het oog op een evenwichtige samenstelling van het team nodigen wij met name mannen uit om te solliciteren. Dit kan door uw sollicitatiebrief mét cv naar info@geleidehond.nl te sturen o.v.v. Sollicitatie instructeur geleidehonden. Houdt u rekening met een uitgebreide selectieprocedure die meer dan gemiddeld tijd in beslag zal nemen.


   

 • Stagiaire Instructeur

  De Hondenacademie
  De Hondenacademie (regio Den Bosch – Eindhoven) is een school die hondenbezitters coacht om goed met hun hond om te gaan. In iedere opvoedcursus bieden we een gevarieerd aanbod van praktijkoefeningen en advies op hoogwaardig niveau. Cursisten krijgen bij start van de cursus een professioneel lestijdschrift waar per les alle oefeningen met foto’s erin staan. Soms geven we ook advies op maat over huisregels. We geven vooral indoor les in een minder prikkelrijke omgeving voor een beter resultaat. Eigen trainingshal van 180 m2 met kantine erbij, praktijkgerichte lessen op een persoonlijke manier en klantgericht. Per oktober 2015 heeft De Hondenacademie een franchiselocatie in Waalwijk waar dezelfde cursussen en workshops gegeven worden. De professionele centrale website, de huisstijl, de lestijdschriften en de gedegen interne begeleiding tot instructeur/coach voor gehoorzaamheid op hoger niveau zijn onze sterke punten.

  Stage lopen als instructeur & samenwerking daarna
  Graag kom ik in contact met je als je de opleiding DogVision Gedragstherapie volgt, en je voor Module 2 een stageadres zoekt. Mocht je Module 2 al gedaan hebben dan zijn er ook mogelijkheden voor een stage: onze focus is bij het optimaal inzetten van theorie en advies op maat, afgewisseld met praktijkoefeningen die het beste passen bij wat een cursist nodig heeft. Dit inzicht, deze klantgerichtheid en flexibiliteit leren we je graag. Het liefst willen we een vruchtbare samenwerking, ook ná je stageperiode: bij ons les gaan geven in opvoeding of sport, of wie weet, met een eigen locatie als franchisenemer.

  Welke gedragstherapeut-in-opleiding met talent voor lesgeven in opvoeding/hondensport wil hierover met ons kennismaken ? Samen kunnen we brainstormen over je stage en daarna mogelijkheden voor samenwerking. Neem een kijkje op onze site: www.hondenacademie.nl en bel of mail me: 0411-601018 en info@hondenacademie.nl

  Leuk om kennis met je te maken,
  Claudia van der Ham De Hondenacademie

 • Hondentrainers m/v (vrijwilligersfunctie)

  Stichting Hondenschool Teamspirit Amersfoort is op zoek naar:

  Hondentrainers zowel ervaren als onervaren m/v (vrijwilligersfunctie)

  Om ons trainersteam te versterken zoeken wij enthousiaste mensen die willen werken met honden en mensen. Het doel van de hondenschool is om op plezierige en diervriendelijke wijze de samenwerking tussen hond en baas te verbeteren. Door (gedrags)problemen te verhelpen en te voorkomen, probeert de hondenschool eraan bij te dragen dat minder honden in het asiel belanden. De cursus is toegankelijk voor alle honden.

  Ervaren trainers:
  Als gediplomeerd en ervaren trainer ga je als vrijwilliger wekelijks lesgeven aan groepen hondenbezitters die met hun hond deelnemen aan de cursus. Het doel is hondenbezitters te begeleiden bij de (her)opvoeding van hun huisdier. Dit kunnen zowel zeer jonge honden als volwassen honden zijn. Daarnaast wordt van iedere trainer verwacht dat hij zijn steentje bijdraagt in alle hand- en spandiensten. Van gediplomeerde trainers verwachten wij de bereidheid om bij te scholen in de lesmethode die onze hondenschool hanteert.

  Onervaren trainers:
  Heb je nog geen ervaring in lesgeven aan hondenbezitters, dan doorloop je eerst een snuffelstage van 3 maanden. Bij geschiktheid wordt er een vervolgopleiding geboden, eerst via Hondenschool Teamspirit zelf en eventueel later via een externe opleiding om je tot gediplomeerd trainer op te leiden.
  De opleiding is praktijkgericht, maar bevat uiteraard ook veel theorie.
  Iedere week ben je actief op het veld bezig om het geleerde in praktijk te brengen.

  Tijdsbesteding:
  Hondentrainer worden vergt tijd en investering. Daarom verwachten wij van iedere vrijwilliger dat hij/zij in ieder geval tijdens de opleidingsperiode er iedere zondag van 9 tot 13 uur is. Heb je eenmaal het niveau bereikt dat je zelfstandig trainingen kunt geven, dan wordt in overleg bepaald hoeveel trainingsuren je gaat geven.
  Verder wordt er ongeveer eens in de twee maanden vergaderd en houden we minimaal twee keer per jaar een theorieavond.

  De voorbereiding voor trainingen en/of opleiding vergt ongeveer 2 tot 4 uur per week.

  Profiel:
  Minimaal 25 jaar
  Doorzettingsvermogen
  Teamworker
  Sterke communicatieve eigenschappen
  Initiatiefrijk
  Enthousiast
  Goede gezondheid
  Bereidheid om minimaal twee jaar bij ons te blijven werken
  Ruime ervaring met honden (eigen hond is een pre)
  Uiteraard kun je goed met honden overweg, maar je moet het ook leuk vinden om met mensen om te gaan.

  Wij bieden:
  Een leuke bijbaan (onbetaald) als hondentrainer bij een gezellige, maar professionele hondenschool. Een enthousiast team vrijwilligers zijn je directe collega's.
  Opleidingsmogelijkheden om je te bekwamen in het lesgeven aan zowel honden als mensen en de mogelijkheid je verder te ontwikkelen op het gebied van hondengedrag door middel van bijscholingen.

  De trainingen worden gegeven op het veld op Sportpark Zielhorst in Amersfoort.

  Interesse?
  Heb je interesse, neem dan contact met ons op.
  Email: hs.teamspirit@gmail.com
  Telefoon: 06-23546260
   

   

 Gebruiksvoorwaarden

 • Deze gebruiksvoorwaarden regelen de dienstverlening van DogVision aan de gebruikers van ‘werken in de hondenbranche’.
 • Door het gebruik van deze dienst, aanvaardt u deze Gebruiksvoorwaarden.
 • Alleen vacatures van werkgevers komen voor plaatsing in aanmerking.
 • DogVision is en kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de inhoud van de vacatures.
 • Alleen de adverteerder draagt verantwoordelijkheid voor de inhoud van de vacatures.
 • De vacatures zijn niet onderworpen aan enige vorm van voorafgaande moderatie door DogVision. DogVision oefent geen controle uit over de kwaliteit, veiligheid of rechtmatigheid van de werkaanbiedingen  of de juistheid van de informatie die adverteerders aan gebruikers geven.
 • De werkzoekende dient rechtstreeks contact op te nemen met het contactadres in de vacature.
 • DogVision is op geen enkele wijze betrokken bij de onderhandelingen tussen werkgevers en werkzoekende.
 • Er kan niet gecorrespondeerd worden over de vacatures met DogVision.
 • De gebruiker ontslaat DogVision uitdrukkelijk van alle aansprakelijkheid met betrekking tot schadeclaims of vorderingen door de gebruiker of door derden, die voortvloeien uit vacatures geplaatst op de website van DogVision.
   
 • Netwerkkaart

  Zoek hier uw door DogVision gecertificeerde gedragstherapeut.   ...

  Lees meer
 • Werken in de hondenbranche

  DogVision wordt met enige regelmaat benaderd door werkgevers die een vacature hebben met de vraag...

  Lees meer